Thursday, November 1, 2007

Elbrus - am reusit sa urcam

Elbrus ... ar fi atatea de povestit. Toata aceasta tura incepe sa se sedimenteze, mi se limpezesc gandurile si toate trairile incep sa le simpt si sa le pot explica. A fost o tura de succes, cel mai mare succes a fost faptul ca nu ma avut nici un fel de probleme administrative. Am reusit sa rezolvam toate actele si sa trecem de fiecare control (am avut cateva) fara nici un fel de problema. Ce este foarte clar acuma, e faptul ca o asemenea tura presupune mult mai mult decat urcatul unui munte. Toata logistica legata de o asemenea tura, fac din el un eveniment mai important decat urcatul unui cincimiar. Ca sa ajungi la baza muntelui este un chalenge in sine: bani, vize, transport, permise. Aproape ca as avea curajul sa afirm ca este mai dificil sa ajungi sub munte decat sa urci pe el. Noi am urmat cu strictete lucrurile pe care le-am mai scris pe acest blog si nu am avut nici un fel de probleme. Despre aceste lucruri (detalii administrative) puteti citi aceasta publicatie de pe blog.

In loc sa descriu cu cuvinte ceea ce am trait eu acolo sus pe acel munte, mai bine va las sa le traiti si voi printr-o prezentare PowerPoint pe care o puteti download-a de aici. (pozele folosite in prezentare sunt facute de Lori, Cristi si de mine)

Multumesc celor care ne-au fost alaturi atat financiar cat si sentimental. Multumesc sponsorilor care prin donatiile lor au facut posibil aceasta tura si multumesc prietenilor si celor care au crezut si ne-au sustinut.

Pentru mine aceata tura a fost o cotitura pentru ca s-a adeverit faptul ca daca crezi foarte tare in ceva si daca ai un vis si te lupti pentru el atunci acest vis poate deveni realitate.

2 comments:

varverica said...

Interesante informatii si foarte foarte foarte bine structurate (atat in prezentarea cu Elbrus, cat si in postul cu MB)!

Felicitari pentru ture si succes pe Khan Tengri!

Gorky said...

Multumesc de aprecieri :)